Tjenester

Bla nedover for å lese om de forskjellige tjenestene.

 
Kosthold- og ernæringskonsultasjon
Riktig sammensatt kosthold, avgiftning og energibalansering kan påvirke trening og prestasjoner, søvn, humør, psyken, fordøyelsesproblemer og vektkontroll.

I mange tilfeller er kosthold og ernæring avgjørende for hvordan du fungerer i hverdagen og hvordan helsen din er.  

 1. Helsefremmende kosthold med generell ernæring.

 2. Blodsukkerets betydning for helse; vektkontroll og hormonbalanse.

 3. Vektkontroll. Noen trenger å redusere vekten sin, mens andre veier for lite og ønsker å øke muskelmassen. Vi kan også være både overvektige og underernærte på en gang via et galt kosthold.

Har du eller din familie noen av disse utfordringene?

 • Overvekt eller undervekt

 • Insulinresistens eller Diabetes 2

 • Energimangel i forbindelse med trening. Kroppen trenger næring og proteiner til restitusjon.

 • Har du behov for alternativ næringsrik hurtigmat for travle personer

 • Slapp og mangel på energi, sliten eller utbrent

 • Fordøyelsesplager eller matvareintoleranse

 • Nedsatt eller dårlig immunforsvar

 • Barn med atferdsforstyrrelser, konsentrasjonsproblemer, ADHD, autisme

 • Hormonell ubalanse som overgangsalderproblemer, menstruasjonsplager, PCOS

 • Ledd og muskelplager

 • Astma, allergier, bronkitt eller lungebetennelser

 • Depresjon, angst eller psykisk ubalanse

 • Plager i forbindelse med amalgam og tungmetaller

 • Vaksinasjonsskader

 • ME; utmattelsessyndrom

 • Hudproblemer som eksem, utslett og kviser

 • Hjerte-kar lidelser, forebygging og reversering av plakkdannelse

 • Infeksjoner eller betennelsestilstander i kroppen

 • Avhengighet av sigaretter, narkotika, alkohol, medikamenter, søtsaker

009.JPG
1.JPG

Hvordan jeg jobber:

 • Personlig konsultasjon:
  Omfatter en samtale med deg med vekt på helsetilstand i dag, tidligere plager og ustabiliteter i helsen.  I tillegg til dette, går vi nøye gjennom hverdagen; måltider, trening og aktiviteter. Resultatet blir en personlig dagsplan med riktig ernæring og optimalt forhold mellom kost, aktivitet og helse som passer inn i din hverdag.
  Scanning med Tanitascanner hvis ønskelig, og alltid ved vektkontroll og hjelp til treningsresultater.
  Oppfølging på mail og telefon etter avtale.
  Oppfølging med ny Tanitascanning , samtale og endring av  kostholdsplanen ca en gang pr mnd eller etter avtale til du er fornøyd med din nye livsstil og har nådd målene dine.

 • Familiekonsultasjon omfatter det samme som en personlig konsultasjon, men inkluderer alle familiemedlemmene. Det er viktig at både store og små er med på samtalene, som tilpasses små barn på deres nivå.

 • Mitt mål er en helseforandring til en gradvis ny livsstil som er tilpasset hver enkelt person, familie eller gruppe ut i fra vilje, motivasjon og muligheter.

 

For å nå målet er prosessen mot en bedre helse viktig; dette gjelder din forståelse og hvordan du håndterer og lever etter ny kunnskap. Forebygging er ofte den enkleste og beste måten å holde seg frisk på. Små endringer i livsstil kan være nok til å gi en bedre fremtidig helse.

Pris per konsultasjonstime kr. 925. Inkluderer oppfølging per e-post og telefon etter konsultasjonen. 

Foredrag/kurs for bedrifter, idrettslag, foreldregrupper, barnehager og skoler:

 

Type foredrag / kurs:

 •  Generell ernæring

 •  Hvordan oppnå et stabilt blodsukker

 •  Hvordan spise smart og å få energi gjennom en hel arbeidsdag

 •  Vektkontroll

Pris på forespørsel. 

 
Kroppsscanning
Ved hjelp av kroppsscanning kan analysen gi deg en pekepinn på om du bør gjøre endringer i livsstilen din. Kroppsscanning er også et viktig virkemiddel for å kunne følge med på utviklingen ved endret livsstil.

Man skal kun sammenligne målingene med seg selv, da individuelle forskjeller gjør at en kroppsscanning kan gi ulike resultater. Hver enkelt person er unik, og en kroppsscanning med Tanita Skanner brukes her som veiledning til eventuelle endringer i fremtiden.

En kroppsscanning tar bare få minutter. Inkludert en personlig analyse av resultatet tar dette ca 30 minutter. Analysen foregår ved at du står barbent på en vekt og holder i to håndtak. Ved å sende signaler gjennom kroppen, måler Tanita Scanneren motstand i vevet og analyserer dette (bioelektrisk impedans analyse) opp mot alder, kjønn, høyde og vekt.

Parametre som måles er: muskelmasse, vannprosent, kroppsfett, benmineraler, hvileforbrenning, metabolsk alder og fett rundt indre organer og på innsiden av blodårene.


Total kroppsvekt
Din vekt i kilo som jeg kaller ”badevekten” din. Her kan vi ikke skille mellom fettvev, muskelmasse eller skjelett – og vet derfor ikke hvilket vev som reduseres eller økes ved en høyere kroppsvekt over tid.

 • Kroppens fettinnhold i kilo og prosent
  – Hvor mye av kroppen din er fett? Noen ganger står totalvekten stille eller øker pga økt muskelmasse, og da er det viktig å kunne følge med på en mulig reduksjon av kroppsfett.

 • Muskelmasse i % og kilo 
  – Inkluderer skjelettmuskler, myke muskler som hjerte- og fordøyelsesmuskler, samt væsken som befinner seg i disse musklene. Ved riktig trening og riktig kosthold ønsker man at dette tallet økes med endringene i livsstil.

 •  Kroppens vanninnhold i % 
  – Kroppen trenger vann for å rense ut avfallsstoffer og unngå at disse lagres i kroppen. Over halvparten av kroppen vår består av vann.

 • Bukfett
  – Fett rundt indre organer og på innsiden av blodårene våre er det farligste fettet. Vi lagrer fett rundt organene i bukhulen med høyere alder – noe som kan øke risikoen for å få Diabetes 2, høyt blodtrykk og visse hjerte-kar sykdommer.

 • Benmineral
  – Viser vekt av benmineral og benvev. Mengden mineraler som er viktig for skjelettet rangeres her, og kan bedres ved trening og utvikling av muskelvev.

 •  Hvileforbrenning
  – Hvor mange kalorier forbrenner du pr. døgn i hvile? Dette henger ofte sammen med muskelmasse og treningsmengde i kombinasjon med nok proteiner og næring slik at muskelmassen økes ved treningen.

 • Personlig score fra 1-9 
  – Hvor sunn er kroppen din? Her rangeres personen fra fedme til muskuløs på en skala fra 1-9.

 • Metabolsk alder 
  – Den gjennomsnittlige alderen for en person med din forbrenning

https://www.youtube.com/watch?v=tj82t1hgr0E

Pris er kr. 450. Kroppsscanningen varer i ca. 30 min. 

P8250014.JPG
013.JPG
 
Bioresonansterapi / Energibalansering
 
Energibalansering stimulerer kroppens selvregulerende mekanismer.
e-Lybra er designet for energibalansering. Man analyserer ubalanser i energifeltet rundt kroppen, og gir samtidig frekvensmønstre som harmonerer de ubalansene som er funnet.

e-Lybra er et elektronisk apparat som via en pc undersøker og behandler deg med datastyrt teknologi (Kvantemedisin). Apparatet brukes til å diagnostisere og behandle ubalanser i kroppen.

Utvalget av ubalanser som dekkes inkluderer den komplette fysiologien i kroppen i tillegg til psykologiske og emosjonelle energisystemer.

Mange sykdommer starter nettopp med emosjonelle forhold som kan gi uro til de ulike systemene i kroppen, og etter hvert forårsake negative endringer i kroppen vår. e-Lybra vil oppdage dette, og gi

bioresonans (sende og motta frekvenser) som resulterer i energibalansering rundt de skadede områdene i kroppen vår.

Apparatet kommuniserer med celler ved hjelp av cellemembranens «energifelt» eller «frekvenser». «Frekvensene» er avgjørende for cellens funksjon, og om de svekkes pga livsstil eller annen påvirkning, kan dette føre til ubalanse eller sykdom. e-Lybra diagnostiserer og behandler kroppens celler og mikroorganismer ved å sende inn «riktig frekvens» til kroppens celler.

Maskinen inneholder over 300.000 bioresonans-mønstre som e-Lybra vil bruke for å lage en omfattende statusprofil av kroppen. Denne computerbaserte scanningen resulterer i avdekking av mangler, ubalanser, belastninger, blokkeringer og forgiftninger i kroppen. Maskinen kan også finne belastninger i immunforsvaret som er genetisk betinget, og kan derfor styrke organismen vår før sykdommer får tid til å utvikle seg. I tillegg kan miljøgifter, virus, sopp, bakterier og parasitter elimineres av maskinen. e-Lybra beregner nøyaktig individuell behandling, som også innebærer homeopati og akupunktur. Elektronisk Kinesiologi kan fortelle når du har fått nok behandling.

Behandlingen kan foregå på helsesenteret eller via fjernbehandling. For optimal effekt bør behandlingen gjentas minimum 5 ganger med ca 3 ukers mellomrom. Oppfølgingen kan med fordel skje vekselvis med behandling på helsesenteret og fjernbehandling mens du sitter eller ligger i ro hjemme hos deg selv – og gjerne om natten da kroppen tar godt imot energibalansering.

eLybra_500wDeepTop60.png
P8250035.jpg

Noen kan oppleve en kortvarig forverring av symptomene sine, eller bli forbigående litt trette. Andre igjen kan oppleve en positiv forandring allerede samme dag.

Det er viktig å drikke mye rent vann etter en slik energibalansering, da kroppen forbruker mye vann for å transportere ut avfallsstoffer.

 

Anbefalt artikkel om anbefaling av alternativ behandling fra WHO: 

www.alternativ.no og https://www.youtube.com/watch?v=or_Ot2UQ6h8

Priser:

 • Førstegangskonsultasjon og -behandling: kr. 1 900. Varighet ca. 2,5 timer.

 • Per påfølgende behandling: kr. 1 350. Varighet ca. 2 timer. 

 • Fjernbehandling: kr. 625. per behandling. For pakke på 10 fjernbehandlinger: kr 5 500 (12% rabatt).

 
Måling av blodårestatus og hjertefunksjon
 
Arteriografmåleren viser den generelle tilstanden til arteriene våre. Det er de blodårene som frakter friskt blod med næring og oksygen ut til nesten alle cellene i kroppen vår.

Måleren gir en enkel, rask, nøyaktig, brukervennlig og uavhengig metode for å måle arteriell funksjon og tolke nødvendig informasjon. Arteriografmålingen sier bla. noe om hjertets belastningstid, hjertets hviletid, blodårenes stivhet og hvordan blodgjennomstrømningen i årene våre er. Blodårenes alder og stivhet i åreveggen blir også angitt.

Apparatet fungerer som en blodtrykksmåling på overarmen, og selve målingen tar bare 3 minutter.

For ytterligere informasjon om selve apparatet:

http://www.tensiomed.com/en/parg.html

 

Vi vil gjennom hele livet lagre ulike typer plakk, kollesterol, påleiringer etc på innsiden av blodåreveggen. Hvor mye som lagres 

Art.jpg

avhenger bla. av parametre som alder, kosthold, treningsmengde, arv etc. Hvor langt i belastningsprosessen du har kommet kan denne målingen gi deg et svar på. For å rette opp i denne prosessen finnes det flere typer tiltak som kan gi en betraktelig bedre helse og livskvalitet, som bla: å øke treningsmengden, kostholdsomlegging, kosttilskudd og produkter som renser årene.

Rensing av blodårene:

Ved hjelp av den naturlige aminosyren l-arginin kan man øke kroppens egen produksjon av Nitrogenoksyd slik at blodårene renses og blodet flyter fritt i årene. Cellene får da bedret tilgang til næringsstoffene i maten vi spiser, økt oksygenopptak og avfallstoffene fraktes ut av kroppen. Dette resulterer også i at hjertet får gode arbeidsforhold. Blodårene i hjertet vil selvfølgelig også gjennomgå de samme endringene og hjertemuskelen kan styrkes.

Målet er å gjøre kroppen i stand til å ivareta seg selv på en bedre måte. Man fjerner årsaken til sykdom og plager i stedet for å reparere på en dårlig/syk tilstand.

 

Jeg er opptatt av at vi ikke får i oss nok næring gjennom den maten vi spiser daglig, og anbefaler derfor daglig inntak av naturlige vitaminer, fiber og omega 3. Men; det hjelper ikke å øse på med all verdens sunn og god mat og kosttilskudd når ikke blodårene er i stand til å ta opp dette på en god måte. Jeg ser også stor forandring i livskvalitet hos de som tidligere har vært nøye både med mat og tilskudd etter at de har startet med produkter som renser årene og reverserer plakkdannelse. Helsen bedres betraktelig, da kroppen nå kan ta til seg den gode næringen den får hver dag.

Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Pris pr Arteriografmåling inkludert gjennomgang av måleresultatet: kr.925. 

 
Detox, avgifting og rensende fotbad
 
Mange sliter med plager som tretthet, konsentrasjonsproblemer, spenninger og stivhet. Dette kan være indikasjoner på overbelastninger av giftstoffer og/eller mangel på næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Detox avgiftingsfotbad kan ofte være en behandling som bedrer disse problemene.

Som en del av kroppens naturlige funksjon skiller vi ut gifter og avfallsstoffer hver dag fra flere organer som nyrer, lever, lymfekjertler, lunger og hud.

Giftstoffer finner vi over alt i miljøet rundt oss: tobakk, alkohol, tilsetningsstoffer i mat, luftforurensning, urent drikkevann, amalgamfyllinger, medisiner, sprøytemidler, husholdings produkter, kroppspleie produkter som sminke, kremer, sjampo, plast flasker og matemballasje.

Luft og vann forurensning er et økende problem som mange etter hvert får både sykdom og kroniske lidelser av, så dette er noe de fleste blir berørt og påvirket av i dagens samfunn.

Derfor kan et voksent menneske ha hele 700 forskjellige kjemikalier og giftsoffer lagret i kroppen, og dette er med på å svekke vårt immunforsvar og overbelaste våre organer slik at vi lettere blir syke og føler oss dårlige. Behandling med dette apparatet er en effektiv metode for å rense kroppen for gift og kjemikalier ved å:

 • Starte en naturlig avgiftningsprosess

 • Stimulere cellenes bioenergi

 • Optimalisere pH-verdien

 • Forbedre sirkulasjonen

Detox fotbad balanserer positive og negative ioner i kroppen ved elektrolyse, samt ved Quaver teknologi som sender frekvenser gjennom hele kroppen og løser opp blokkeringer og lindrer smerte.

 

Den fornyede balanseringen gir optimal effektivitet av dens funksjon – stimulerer næringsopptaket, stoffskiftet og kroppens naturlige mekanisme for fjerning av uønskede giftstoffer begynner å jobbe.

detox_spa_bioenergiser_4_600x600.png
004.JPG

​Så gjør noe med helsen din i dag, og få renset ut giftstoffene! Dette er noe vi alle burde gjøre.

Det er rapportert spesiell positiv respons på følgende lidelser:

 • Psoriasis

 • Eksem

 • Ødem/hevelser

 • Lymfeødem

 • Lymfekjertel avgiftning

 • Svette på hender og føtter

 

Fra klinikker og private får produsenten også tilbakemeldinger på at behandlingen også gir en positiv effekt på AD/HD, gikt, ME, søvnproblemer, fibromyalgi, migrene, allergi, smertelindring, kvikksølv/amalgam forgiftning.

https://www.youtube.com/watch?v=5uBY_18_6_E

Pris per behandling: kr. 500. For pakke på 8 behandlinger: kr. 3400 (15% rabatt).