Søk
  • Referanse

Privatpraktiserende Fysioterapeut på Drammen Fysioterapi.

Det er lange dager som starter med første pasient grytidlig om morgenen.Jeg spiste veldig uregelmessig og var lite bevisst hva jeg fikk i meg.

Jeg drakk bøtter med kaffe. Energien ble veldig nedsatt utover dagen.

Etter råd og veiledning fra Ernæringskonsulent Nina Nilsson, er energien mer stabil i løpet av de lange arbeidsdagene mine.

Nå tar jeg proteinshake tre ganger om dagen og kosttilskudd tre ganger hver dag. Kaffe har jeg ikke lenger lyst på, jeg drikker Grønn Urtedrikk fra Herbalife istedenfor. På denne måten får jeg dekket koffeinbehovet mitt uten at kroppen dehydreres. Denne drikken gir også energi og styrker immunforsvaret.


Jens Martin Støten,

Fysioterapeut,

Drammen Fysioterapi

7 visninger

Siste innlegg

Se alle

Hjemmekontor

Engersand Havn 6, 3427 Gullaug, Buskerud

Man-fre, dag og kveld, etter avtale.

Ta kontakt

E-post: nina@helsendin.no

Tlf.: +47 924 27 318