Søk
  • Referanse

Jeg har hatt jevnlig behandlinger med E lybra i over fire måneder nå.

Jeg var veldig skeptisk til å begynne med, til tross for at jeg opplevde Nina som veldig dyktig i arbeidet sitt.


Jeg valgte å prøve dette som en slags forsøkskanin for mitt fosterbarn. Mitt største resultat med bruk av e-lybra er at jeg ikke blir så utrolig urolig i kroppen lenger, og jeg føler at psyken min er balansert. Jeg opplever også at omgivelsene gir meg positiv energi, noe som sikkert er et resultat av hvordan jeg forholder meg til de.


Nå går hele familien med e-lybra kapselen i lomma eller rundt halsen, inkludert mitt fosterbarn. Ja, til og med min mann har begynt å bruke e-lybra, og vi opplever at han nå har begynt å snakke om følelesene sine.


Dette er sikkert litt uvirkelig, men beviser at det er mye som skjer mellom himmel og jord.


Kvinne, 42 år


15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg har alltid vært overvektig, helt siden jeg var barn.

Jeg er vokst opp med et ”normalt sunt” norsk kosthold, dvs. brød, poteter og begrensede mengder sukker en gang i blant, i likhet med de fleste andre norske barn. Hvorfor jeg alltid har veid langt mer