Søk
  • Referanse

GIF Fighters er et innebandylag som spiller i eliteserien i Norge.

Oppdatert: 5. nov. 2018

Vi er helt avhengige av at våre spillere til enhver tid er i best mulig form, og at det er en balanse mellom trening og restitusjon.

For at våre spillere skal ha best mulig grunnlag og forståelse for felles måloppnåelse så undertegnede det som viktig med god veiledning i forhold til kosthold og trening.


Løsningen ble flere kostholdsforedrag som er avholdt for spillergruppen av Ernæringskonsulent Nina Nilsson som også er Herbalifedistributør. Endringen i kostholdet dreier seg om et mer blodsukkerstabilt kosthold og riktig mat i tillegg til proteindrikk og kosttilskudd.

Nina har også gjennomført oppfølging pr. tlf. med en del av spillerne, scannet dem og hatt oppfølgingsforedrag etter ønsker fra spillergruppa.


Målingene og resultatene fra noen av spillerne er oppsiktsvekkende. De personene som har respondert på denne informasjonen, og gjort noe med sitt kosthold, har fått en helt ny hverdag å forholde seg til.

Undertegnede kan trygt anbefale andre prestasjonsgrupper og prøve det samme.


Med vennlig hilsen

GIF Fighters

Jonny Aas

Ansvarlig Elite


10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg har alltid vært overvektig, helt siden jeg var barn.

Jeg er vokst opp med et ”normalt sunt” norsk kosthold, dvs. brød, poteter og begrensede mengder sukker en gang i blant, i likhet med de fleste andre norske barn. Hvorfor jeg alltid har veid langt mer