Om Nina

Om Nina.JPG
1.JPG

Kort om meg:

 Ernæringskonsulent med 15 års erfaring 

Fysioterapeut utdannet ved Fysioterapihøgskolen i Oslo

Jeg er utdannet fysioterapeut ved Fysioterapihøgskolen i Oslo og har en master fra BI, og har siden 2004 jobbet med helse og ernæring - både som selvstendig rådgiver og del av Asker Helsesenter.  

 

For meg er det viktig å ivareta den totale helsen - fra kosthold og fysisk aktivitet til mental helse i balanse.

Hovedfokuset mitt er å sikre stabilt blodsukker gjennom riktig kosthold uten for stor overvekt av tungt nedbrytbare proteiner som bl.a. gluten – og melkeproteiner.

For noen klienter er det ønskelig med protein- og kosttilskudd som supplement til riktig kosthold og ekstra ”drivstoff” til fysisk aktivitet og konkurranser. 

I tillegg tilbyr jeg energibalansering (bioresonansterapi: e-lybra – en avansert form for kvantemedisin), avgiftning (Detox fotbad) og Arteriografmåling (måling av blodårestatus og hjertefunksjon).

Sammen med fokus på kosthold kan dette bidra til bedret totalhelse og forebyggende helsetankegang.

Jeg samarbeider med andre fagpersoner innen ulike helsefag for å finne den beste løsningen for hver enkelt, som bl.a. lege, fysioterapeut, kiropraktor, homeopat, massør, akupunktør og healer.

I over 14 år har jeg hjulpet mer enn 500 personer til bedret helse, med bl.a. konsultasjoner og foredrag til enkeltpersoner, familier, bedrifter, idrettslag, barnehager og institusjoner for personer med spesielle behov.

Drivkraften min i disse årene er alle de positive tilbakemeldingene jeg får daglig - fra enkeltpersoner, barnefamilier og idrettsutøvere som har fått en bedre helse og livskvalitet.

Målet mitt er å bidra til forebyggede helsetankegang og en bedret livsstil - med fokus på dine evner, ønsker, mål og drømmer.

Visjonen min er å bidra til en bedre livsstil for alle som ønsker det!